Domaći zagorski proizvodi OPG Sinković i Uljara Bedekovčina Zagreb

domaći_zagorski_proizvodi_opg_sinković

Domaći zagorski proizvodi OPG Sinković i Uljara Bedekovčina Zagreb tel: 091 153 1043 – Danijel

Mi smo Opg Sinkovic, iz Bedekovčine, Zagorje. Proizvodnjom se bavimo već 10 godina. Fokus našeg rada oduvijek je bila kvaliteta, a ne kvantiteta. Naši najraniji počeci obilježeni su proizvodnjom domaćih krastavaca za kiseljenje. Malo po malo, počeli smo se baviti i drugim povrćem- rajčica, paprika te patlidžan.

Naravno, uz sve slasno iz našeg vrta, trebali smo i dobro, bucino ulje. Počeli smo saditi bundeve, a zemlja ne trpi dugo godina jednu kulturu, pa smo se morali orijentirati na žitarice poput kukuruza, pira i heljde. Danas je upravo sve to dio naše ponude.

Dakle, nudimo bučino ulje (100%, 80% te hladno presano), bućine koštice- prirodne, slane przene, čokoladne i ušećerene sa dodatkom cimeta i vanilije. Od hladno prešanih ulja u ponudi također imamo konopljino, Suncokretovo, ulje lješnjaka, oraha te badema. Od brašna u ponudi imamo kukuruznu krupicu od bijelog i žutog kukuruza te isto tako i brašno od bijelog (stara sorta) i žutog kukuruza, te pir i heljda.

Imamo i namaze od bučinih koštica sa dodatkom češnjaka ili bez. sezonsko povrće raste u plastenicima, posadili smo od svega ponešto, tako da ćemo naše kupce zasigurno moći opskrbljivati domaćim zagorskim proizvodima od 06-10 mjeseca (povrće), ulje i brašno tokom cijele godine.

Radimo sve u Bedekovčini, no usko smo vezani za Zagreb, tako da dostavu vršimo u Zagrebu prema dogovoru i to besplatno. Isto vrijedi i za Zagorje, dok u sve ostale dijelove Lijepe naše proizvode šaljemo postom,za narudžbe iznad 300 kn poštarina je besplatna. Proizvode se  može pronaći i na našoj adresi u Bedekovčini, Zagorska 17c. Kontakt broj je 091 153 1043 -Danijel. Na fejsu nas se također može pronaći Uljara Sinkovic – bucino ulje

Ovo je besplatni oglas na Sašinoj kuhinji. Detalje za predaju besplatnog oglasa potražite u linku >>>OVDJE<<<

domaći zagorski proizvodi

Komentari