Besplatno reklamiranje OPG mali poduzetnici i dostava

opg sašina kuhinja

Besplatno reklamiranje OPG mali poduzetnici i dostava te sve potrebne informacije. Ja itekako najbolje znam kako je početak težak. Niti jedan medij me nije podržao u mojim nastojanjima i silnom trudu. Nisam bio ona vrsta influencera (kako su ih mediji prozvali) koji se naslikavaju ispred ogledala 100 put dnevno. Ne nosim skupu odjeću. Ne jedem kavijar. Ne vozim skupe aute. Ja samo volim kuhati, snimati i dijeliti recepte. Od medija sam u početku tražio samo malu pomoć i vjetar u leđa. Poslao sam stotine mailova i dopisa poštom. Nisam dobio ni odgovor a kamoli podršku

Sašina kuhinja je zato nastajala vrlo, vrlo polako i postupno. Oni najvjerniji pratitelji koji su sa mnom od početka, će se sigurno sjetiti svega što smo prošli. Godinama sam se borio, šutio, samo radio i snimao. Promatrao kritike sa lažnih profila, ponižavanja ljubomornih i onih “hejtera” koji su valjda morali nešto pogrdno napisati, sve kako bi me ponizili i diskreditirali moj rad.

Nakon nekoliko godina stvari su se definitivno promjenile, a danas tolike godine poslije je situacija bolja zahvaljujući vama malim ljudima. U svom poslu kojem sam predan, marljivo radim svakodnevno od jutra do mraka a nakon posla spavam. Tako već evo skoro 5. godina. Bilo bi previše sebično napisati da sam ja uspio. MI SMO USPJELI! Mi mali ljudi i to je ono što me veseli.

Odlučio sam se u ovoj teškoj situaciji pokušati pomoći malim ljudima, malim poduzetnicima, OPG-ovima, pogotovo onima koji žele prodati svoje domaće proizvode, bez obzira dali imaju dostavu ili samo primaju narudžbe.

Potrebno je poslati jednu fotografiju proizvoda i kratak opis, način, što i gdje prodaju, broj telefona, eventualno poveznicu na svoju web lokaciju ili stranicu na društvenoj mreži (ako je imaju) na e-mail Sašine kuhinje ( [email protected] ) Ja ću napraviti članak sa informacijama u rubrici BLOG na linku >>>OVDJE<<< i potpuno besplatno podijeliti članak na društvenoj mreži. To je zaista najmanje što mogu učiniti. Proslijedite informaciju onima za koje smatrate da će im besplatno reklamiranje pomoći, a da spadaju u skupinu malih poduzetnika OPG-ova

besplatno reklamiranje opg sašina kuhinja

Komentari