Sašina kuhinja je društvena stranica za informiranje, komunikaciju, edukaciju i zabavu što u naravi znači slijedeće:

1. Registrirajte se i postanite član Sašine kuhinje. Objavite svoj recept sa kojim ćete pomoći zaista velikom broju posjetitelja ove stranice. Što više objavljujete, “rejting” Vam raste, pa se povećava i ocjena (broj kuhača). Što više “kuhača”, tim više nagrada o kojima ćete biti na vrijeme informirani. Podijelite na društvenim mrežama svoj recept ili neki drugi koji Vam se jako svidio.

2. Nakon zaista jednostavne registracije, osim objave recepta, preko svog profila na Sašinoj kuhinji komunicirajte sa ostalim članovima, međusobno se dopisujte putem privatnih poruka, sačuvajte Vama interesantan recept klikom na “srce” koji se nalazi uz svaki recept i on će ostati sačuvan na Vašem profilu da ga kasnije uvijek možete ponovo pogledati.

3. Pogledajte i video recepte Sašine kuhinje slatkih i slanih jela, te na jednom mjestu proučite koje smo sastojke koristili u receptu.

4. Pročitajte raznorazne zanimljive vijesti iz naše regije ali i iz cijelog Svijeta. Nasmijte se uz vic dana i šaljivi tjedni horoskop.

5. “Kreativni nered” je mjesto za pripadnice ljepšeg spola. Uz radionice “uradi sam”, pročitajte i korisne savjete o modi, zdravlju, ljepoti, kućanstvu… Komentirajte i sudjelujte u kreativnim raspravama.

6. Neka se i Vaš glas čuje! Postanite novinar Sašine kuhinje i pošaljite nam Vašu vijest ili priču ovdje