Brzi ručak s kozicama nudlama i povrćem recept

brzi ručak s kozicama nudlama i povrćem recept

Brzi ručak s kozicama nudlama i povrćem recept sašina kuhinja. Ovo mi je omiljen i brz ručak. U stvari, toliko mi je ukusno da mi je svejedno hoću li pripremati za ručak ili večeru. Pisani recept se nastavlja odmah ispod preporuke za recepte sa sličnim namirnicama i ako više volite video recepte:

>> razni recepti s kozicama

>> razni recepti s kineskim povrćem

pisani recept se nastavlja ispod…

  1. U tavi na ekstra djevičanskom maslinovom ulju ispržite 100g kozica nekoliko minuta. Ja sam koristio kraljevske kozice (slika 1 ispod)
  2. Kozice izvadite van sa strane a na istu masnoću ubacite oko 250g kineske mješavine povrća (slika 2 ispod)
  3. Pržiti/pirjati povrće naglo oko 7-8 minuta, a istovremeno stavite kuhati nudle, oko 150g. Ja sam koristio Udon Noodles a to je japanska tjestenina. Vi možete koristiti bilo koju naravno. Kuhati je prema uputi na pakiranju (slika 3 ispod)
  4. Nakon što se povrće dobro upržilo, vratite kozice natrag u tavu pa dodajte jednu žlicu meda i 3 velike žlice soja sosa. Nastavite miješati minutu (slika 4 ispod)

Skuhanu tjesteninu ubacite u tavu i sve zajedno kratko promiješajte. SAVJET: Ja dodam i nekoliko žlica vode u kojoj se kuhala tjestenina

brzi ručak s kozicama nudlama i povrćem recept

I brzi ručak s kozicama nudlama i povrćem recept je gotov. Po želji sa strane poslužite i neku vama omiljenu salatu. Ja sam pripremao miješanu salatu

brzi ručak s kozicama nudlama i povrćem recept

Ako inače volite ovakve istočnjačke recepte obavezno pogledajte i ovaj video >>>OVDJE<<<

Komentari