ANKETA moderna kuhinja ili retro/rustikalna


U zadnjih 7 dana sam svakoj desetoj osobi koja mi je poslala poruku u inbox sa nekim pitanjem, postavio i dva neformalna podpitanja u kojoj su neki na taj način sudjelovali u anketi. Riječ je bila o odabiru između veličina prostorija u stanu ili kući. Prvo pitanje je glasilo ovako: “Ako bi se baš morali odlučiti između dvije varijante koju biste odabrali, veliki dnevni boravak i manju kuhinju ili veliku kuhinju i manji dnevni boravak?”

Na uzorku od 100 ispitanika, 86 osoba je odgovorilo da bi radije veći dnevni boravak i manju kuhinju, dok se 14 osoba opredjelilo na veću kuhinju i manji dnevni boravak.

A drugo pitanje je glasilo: “Za koju bi ste se kuhinju radije odlučili od ove dvije ispod na fotografiji, za drvenu retro/rustikalnu kuhinju ili modernu varijantu kuhinje?”

Od 100 ispitanika čak 89 ih je odgovorilo da bi radije modernu verziju kuhinje a samo 11 da bi radije drvenu rustikalnu varijantu.

U svakom slučaju, pobjednik je veći dnevni boravak i moderna kuhinja. Možda je ipak 100 ispitanika bio premali uzorak ljudi pa bih volio kada bi napisali u komentarima kako bi se vi opredjelili i dali je vama draža veća kuhinja ili veći dnevni boravak, a također dali bi se radije odlučili za modernu kuhinju ili rustikalnu i ako nije problem obrazloženje svoje odluke 🙂

Komentari