Ideja za dječji rođendan mini pokloni za počastiti prijatelje

ideja za dječji rođendan mini pokloni za počastiti prijatelje

Ideja za dječji rođendan mini pokloni za počastiti prijatelje nije nikakva novost. Međutim, svakako postoje oni koji to ne znaju i ostali su možda bez ideja. Dijete slavi rođendan i trebalo bi počastiti prijatelje u razredu ili na nekoj proslavi. Kako proći što povoljnije a da to opet izgleda zanimljivo?

ideja za dječji rođendan mini pokloni za počastiti prijatelje

Potrebno je vrlo malo vremena i truda. Prozirni papir za zamatanje izrezati škarama na oblik manjih kocki kako bi dobili više poklončića. Špagu ili ukrasnu traku odrezati duljine desetak centimetara. Tako ponavljati postupak sve dok ne dobijete količinu za onoliko djece koliko ih ima u razredu ili ih dolazi na rođendan.

Što staviti unutra? Dovoljno je kupiti veliku vrećicu s bombonima, zatim veliko pakiranje onih mini čokolada. Ne treba to biti skupo, nekog renomiranog proizvođača, može i neka robna marka sa već zapakiranim mini čokoladama. Ponekad su, ne biste vjerovali, one boljeg okusa neko neke skupe. Možete kupiti i veliki paket običnih lizalica i slično. Tu si dajte maštu na volju i sigurno nećete pogriješiti. Unutra možete staviti i male papiriće na koji napišete neku uzrečicu, šalu ili vic. Najmlađi će biti presretni i nasmijani. Pripazite jedino da je ono što je napisano na cedulji u skladu s njihovim godinama. Na primjer: ” volim geografiju 🙂 ” ili “lud sam za matematikom” … siguran sam da će se nasmijati dok budu otvarali svoje paketiće.

Na svaki odrezani ukrasni ili prozirni papir staviti po jedan proizvod iz paketa. Skupiti sve krajeve papira za zamatanje i zavezati špagicom u mašnicu

ideja za dječji rođendan mini pokloni za počastiti prijatelje

Nije skupo a štosnog je izgleda. Bitno da je šareno i da će mališani jedva čekati da otvore svoj paketić. Neće biti nitko ljut jer će svi dobiti isto. Nadam se da će ovaj jednostavan savjet kao ideja za dječji rođendan pomoći. Za kraj pogledajte neku ideju za ručak u rubrici video recepti u linku >>>OVDJE<<<

Komentari