Čestitka obavijest planovi Sašina kuhinja

čestitka obavijest planovi sašina kuhinja

Čestitka obavijest i planovi Sašina kuhinja u 2022. Dragi moji prijatelji i prijateljice. Obilježavam pet godina rada Sašine kuhinje i najgledanijih recepata od jednog food bloggera/vloggera u Hr. Budite bez brige, neću vas opterećivati svaki dan, svaku objavu, svaki video i u svakom receptu pisati da kuhamo zajedno već 5 godina. Ali eto, toliko smo već dugo zajedno i baš je brzo prošlo, ponosan sam na svoj uspjeh i vašu dugogodišnju podršku. Još uvijek ponekad pomislim da sanjam i da se to sve događa nekom drugom. Beskrajno hvala što ste svojim pregledima omogućili da Sašina kuhinja postane, opstane i ostane. To vam nikada neću, ne mogu i ne smijem zaboraviti. Kroz svoj rad ću se truditi vratiti djelić onoga što mi vi dajete kroz preglede i opravdati očekivanja.

Godina je baš bila onakva da se provjerava prag tolerancije svih nas. Srećom smo svi ostali koliko toliko normalni i prisebni. Nisam imao vremena raditi video čestitku iznenađenja, kao recimo prošle godine, a prisjetimo se kako je ona izgledala:

Obzirom da se ništa značajno nije promijenilo, nedavno sam umjesto video čestitka, napravio video recept kojem je kraj malo drugačiji:

Nastavljam dalje sa snimanjem uz brojna iznenađenja i putovanja u video receptima, zaista ćete se pozitivno iznenaditi. Zaposliti ću još 5 ljudi, a zajednički tim Sašine kuhinje će vam barem pokušati popraviti slobodno vrijeme provedeno na internetu. Proširio sam i audio/video opremu, pa će moji video recepti biti još pregledniji i jasniji. Makar sam objavio više od 1000 video recepata, nadam se da ću kroz par godina doći i do njih čak 2000. To je moj cilj koji sam si zadao kao primaran. Svima koliko vas ima (a ima vas baš puno) želim prvenstveno puno zdravlja, sreće i blagostanja ali ostanite uvijek skromni. Čestit Božić i Sretna Nova godina 2022! Vaš kuhar Saša.

čestitka obavijest planovi sašina kuhinja

 

Komentari