Čarobna juha za mršavljenje


Čarobna juha za mršavljenje

Ja bih najradije napisao da ćete skinuti 15 kilograma za 7 dana ali to nije istina. Za tjedan dana možete skinuti 2kg a bez puno odricanja. Međutim, kada se 2kg pomnože sa 4, vi zaista u mjesec dana možete lako izgubiti 8 kg. Ova juha vam može pomoći u trenucima kada ste baš gladni a želite skinuti koji kilogram. Ubrzava metabolizam a daje osjećaj sitosti, ali što je najvažnije pojačava imunitet. Svaki put kada želite preskočiti  obrok, bilo bi bolje da ga samo prepolovite a preostalo zamjenite sa ovom juhom koju možete je jesti u neograničenim količinama.

Naime riječ je o zelju / kupusu a vjerujem da ste čuli za njegova svojstva da naprosto prži masne naslage

Potebno je:

1 veća glavica kupusa (oko 1 kg)

4 paprike

4 glavice luka (oko pola kg)

3 svježe rajčice /paradajza

2 grinceka (zelenje za juhu, sa mrkvom, peršinom, celerom, korabom itd)

2 instant juhe po želji (bilo koje, može i krem od gljiva, koja god vam je fina)

PRIPREMA: Kupus narežite na kockice, luk usitnite kao i papriku, rajčice prerežite po pola (na pola kuhanja joj odstranite kožicu, ispasirajte i vratite natrag). Povrće iz grinceka narežite na sitne kockice, a listove peršina i celera ostavite u komadu da se kuhaju, to ćete lakše izvaditi i baciti na kraju u komadu.

Sve zajedno staviti da se kuha u tri litre vode, kada zakuha, kuhajte još pola sata. Ne soliti uopće, soli ima dovoljno u one dvije (bilo koje vrećice juhe)

Juhu konzumirate prije glavnog jela u neograničenim količinama. Možete je konzumirati u bilo koje doba. Nakon što vam je dosta juhe, krenite jesti jelo koje biste ionako jeli a sigurno ćete pojesti manje jer će osjećaj sitosti doći prije nego inače. Obavezno uvrstite i voće u međuobroke. U najgoru ruku ako i ne izgubite kile, dobiti ćete jednu finu porciju vitamina od ove Čarobna juha za mršavljenje

 

Komentari