Vodice Apartmani Marija Vulić


Vodice Apartmani Marija Vulić samo 6 metara od mora, prvi red do mora. Iznajmljivanje apartmana u Vodicama, može i za više osoba. Velika plaža odmah ispred apartmana, sve je uredno, more čisto. Cijene vrlo pristupačne. Izuzetno atraktivna lokacija uz bezbroj sadržaja za sve generacije, bilo mlade ili stare. Blizina trgovina, centra, ugostiteljskog programa, diskoteka, party na otvorenom, beach coctail, music, fishing/pecanje. Osigurano parkiralište, klimatizirano, Wi-Fi, satelitska televizija, kuhinja, kupaonica, spavaća soba, boravak, zaista prekrasna terasa i pogled na razvedenu Jadransku obalu. Izaberite jedan od 3 apartmana u ponudi već danas, kako bi osigurali Vama najbolji termin. Kod nas se osjećajte kao kod svoje kuće. Poštujemo Vašu privatnost i uvijek stojimo na usluzi ako Vam zatreba bilo kakav savjet.

Sve informacije i na Njemačkom jeziku na broj telefefona 00385(0)22/442-658 ili mobitel 00385(0)95/861-6359 ili na email adresu: [email protected]

Adresa apartmana: Lovetovo 3/III, Vodice

WEB STRANICA: https://marijaapartmani.com/

Trudimo se ulagati u uređenje i okoliš kako bi on bio što ljepši i prirodniji, a sve kako bi Vi uživali u zasluženom odmoru. Sigurni smo da ćete uživati i vratiti se opet. Zbog zadovoljstva naših dugogodišnjih i stalnih gostiju, često su apartmani zauzeti unaprijed za slijedeću godinu. Imajte zbog toga razumjevanja i  nazovite na vrijeme kako bi  rezervirali apartman koji je slobodan. Savjetujemo da ne čekate “zadnjih 5 minuta” u sezoni ili neposredno prije njenog početka. Ipak, Vodice su prekrasne i van sezone, pa možete uživati u miru i tišini samo u društvu zvukova čiste prirode i mora. Vidimo se!

Kroz fotogaleriju možete pogledati samo dijelić onoga što nudimo:

Vodice Apartmani Marija Vulić Croatia Hrvatska apartments. Private accomodation

Komentari