Uvjeti korištenja

Odgovornost

Sašina kuhinje će poduzeti sve napore da bi apsoultno sve informacije koje pročitate na ovoj stranici bile točne, međutim ne odgovara u slučaju da su kojim slučajem informacije netočne. Sašina kuhinja ne odgovara za posljedice koje mogu nastati kao rezultat korištenja ili nemogućnosti korištenja bilo kojeg dijela ove web-lokacije ili nečeg što je na njoj objavljeno.
Sašina kuhinja sadrži i informacije trećih osoba ali i poveznice na druge internetske sadržaje, međutim Sašina kuhinja ne odgovara za sadržaje na vanjskim izvorima podataka do kojih mogu voditi poveznice s njenih  internetskih stranica, niti odgovara, niti upućuje na način i uvjete korištenja tih sadržaja.
Sašina kuhinja ne odgovara za sadržaje koje na ove internetske stranice stave treće osobe.

Zaštita posjetitelja:

Sašina kuhinja se obvezuje učiniti sve potrebite radnje da bi zaštitila posjetitelje od nedopuštenog sadržaja kojeg netko neovlašteno može staviti na njenu web lokaciju, međutim ne odgovara za štetu koja može nastati u periodu dok nedopušteni sadržaj ne bude primjećen i obrisan od strane administratora.

Posljedice:

Za apsolutno svako objavljivanje nedopuštenog sadržaja na ovoj web lokaciji, Sašina kuhinja se obvezuje da će zakonskim putem preko IP adrese ali i drugih tehničkih mogućnosti i pomagala, doći do informacija o počinitelju koje će biti proslijeđene pravnoj službi a u cilju nadoknade financijske i moralne štete nastale neovlaštenom objavom na stranici, te će se upustiti u parnični postupak tijekom kojeg će se utvrditi visina nastale štete.

Zaštita autorskog prava

Svi sadržaji objavljeni na ovim internetskim stranicama zaštićeni su autorskim pravom i mogu se koristiti samo pod uvjetima propisanim Zakonom.

Promjene

Sašina kuhinja zadržava pravo izmjene, dopune ili uklanjanja bilo kojeg dijela ovih internetskih stranica u bilo kojem trenutku. Promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internetskim stranicama što će se smatrati da su korisnici o njima obaviješteni.